Geprofileerde sierlijsten

Authentieke panden beschikken vaak over sierlijsten om bepaalde details in de gevel aan te kleden en op te knappen. Geprofileerde sierlijsten geven uw gevel de finishing touch. Ze worden dan ook voor allerlei toepassingen aangewend, als gevelbanden, dak- en raamlijsten, rozetten en sierblokken.

Verkeren uw sierlijsten niet meer in een goede staat? Doe dan een beroep op Bodima. Onze experten in Antwerpen en Oost-Vlaanderen nemen uw verweerde of beschadigde lijsten graag onder handen met de daarvoor geschikte restauratiemortel. Ook wanneer uw lijsten niet meer volledig zijn, kan ons team u helpen. We dupliceren uw ontbrekende onderdelen met behulp van kunststofhars en zorgen ervoor dat uw lijstwerk in een mum van tijd weer compleet is. Het harmonieuze uitzicht van uw gevel is immers onze prioriteit.

Waarom kiezen voor Bodima?

Meer dan 60 jaar ervaring

Bodima uit Zandhoven, Antwerpen is dé ideale partner voor al uw gevelreinigingen en -renovaties. Met 60 jaar ervaring in het vak zijn we ondertussen een toonaangevende speler binnen de sector. Het volledige team beschikt bovendien over een knap staaltje vakkennis en een stevige hands-onmentaliteit. Een degelijk en kwaliteitsvol resultaat afleveren, daar zetten we ons elke dag voor in!

Uw gevel heeft nét dat ietsje meer dankzij propere en volledige sierlijsten. Dringt een herstelling zich op? Neem vrijblijvend contact op met Bodima.

Vraag nu uw offerte

Menu
Kerstverlof

Wij zijn gesloten van 24/12/2022 tot en met 9/01/2023. ​

Prettige feesten!!!

Team Bodima

BEL ONS