Verharden van natuursteen

Verwering van gesteenten is een natuurlijk fenomeen en haast onvermijdelijk. Zowel de samenstelling van het gesteente, de omgeving, maar ook de weersomstandigheden brengen natuurlijke processen op gang die het bindmiddel tussen de gesteenten afbreekt of oplost en naar buiten uitloogt. Het gesteente verliest zijn hardheid en er ontstaat verzanding. Doe daarom beroep op Bodima in Antwerpen en Oost-Vlaanderen voor het verharden van natuursteen.

Werkwijze

Om de verdere erosie (verbrokkeling) te vermijden, moet een expert ingrijpen. Het team van Bodima impregneert uw verweerde of verzande natuursteen en metselwerk met een gespecialiseerd product dat de hardheid van het gesteente herstelt. Het steenverhardend product dringt stevig door en vormt door de reactie met water een nieuw bindmiddel.

Hieronder zetten we de voordelen nog even voor op een rijtje:

  • Sterke indringing
  • Grote doeltreffendheid
  • Geen aantasting van het aspect van de steen
  • Geen aantasting van de dampdoorlaatbaarheid

Waarom Bodima uw geschikte partner is

Over Bodima

Bodima uit Zandhoven, Antwerpen is dé ideale partner voor al uw gevelrenovaties. Met 60 jaar ervaring in het vak zijn we ondertussen een toonaangevende speler binnen de sector. Het volledige team beschikt bovendien over een knap staaltje vakkennis en een stevige hands-onmentaliteit. Een degelijk en kwaliteitsvol resultaat afleveren en de hardheid van uw metselwerk zorgvuldig herstellen, daar zetten we ons elke dag voor in!

Uw metselwerk goed onderhouden en dat plan ook meteen hard maken? Vraag vrijblijvend een offerte!

Vraag nu uw offerte

BEL ONS