Betonherstellingen

Bodima staat garant voor professionele betonherstellingen in Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Al jaar en dag brengt ons team van vakmannen dan ook allerlei behandelingen en renovaties tot een goed einde. Dankzij hun gedegen vakkennis voeren ze een nauwkeurig vooronderzoek. Beton scheurt of valt immers niet zomaar uit elkaar. We achterhalen de oorzaak en trachten de betonschade te verklaren. Dat is noodzakelijk om uiteindelijk de meest duurzame oplossing te vinden en uit te voeren.

Grondig vooronderzoek

De eerste stap richting een uitstekende herstelling is een correcte diagnose. Onze experten volgen regelmatig opleidingen en hebben een jarenlange ervaring in de materie. Ze onderscheiden dan ook snel, eventueel met behulp van labotesten, de volgende oorzaken:

  • carbonatatie
  • overschrijding chloridegehalte
  • chemische aantasting
  • fysische en mechanische aantasting
  • vorst en dooizouten

Deze belangrijke achtergrondinformatie is de basis voor de verdere herstellingswerkzaamheden.

gevelwerken

Betonherstellingen

Onze diensten

Betonherstellingen

Onze experten verkiezen een duurzame herstelling zodat u in de toekomst op uw beide oren kan slapen. Bodima beschikt bovendien over het procescertificaat (niveau A) voor ‘herstelling van gecarbonateerd beton’ en werkt enkel met BENOR-gecertificeerde producten. Op Bodima kunt u werkelijk bouwen. Ons team helpt u dan ook graag met:

Komaf maken met betonrot of een betonherstelling laten uitvoeren? Haal dan een expert in huis. Contacteer ons vrijblijvend.

Vraag nu uw offerte

BEL ONS