Afpelbare reinigingspasta voor binnentoepassing

Niet alleen buitenmuren, maar ook binnenmuren krijgen heel wat te verduren. Zowel stof, aarde, roet als beroking kunnen uw muren immers aanzienlijk aantasten. Maak komaf met deze vervuilde muren en kies een reiniging zonder water: een afpelbare reinigingspasta voor binnentoepassing. Dat is eenvoudig én proper!

Met behulp van een afpelbare reinigingspasta gaan onze medewerkers maar al te graag aan de slag met de binnenreiniging van uw woning. Bovendien is deze pasta geschikt voor allerhande ondergronden. Van baksteen, beton en cementgebonden kunststeen tot kalksteen, zandsteen, glazuursteen, marmer en pleisters.

Onze werkwijze

  1. We brengen de afpelbare pasta aan op de ondergrond via een spuitpistool, borstel of rol.
  2. We laten de pasta inwerken en drogen. De droogtijd varieert afhankelijk van de omgevingstemperatuur en de relatieve vochtigheid. Tijdens dit proces absorberen de actieve bestanddelen van de pasta de vervuilde resten en vormt er zich een transparante latexfilm.
  3. Aan het einde van het droogproces wordt deze latexfilm nauwkeurig afgepeld. Zowel de pasta als de vuile deeltjes komen los van de muur.

Waarom Bodima uw geschikte partner is

Bodima ademt ervaring en kwaliteit.

Al meer dan 60 jaar nemen onze specialisten binnenmuren stevig onder handen in Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Het resultaat? Een frisse en propere look voor elke muur! Verder staan we garant voor een uitstekende afwerkingsgraad en een vlekkeloze service. Ontdek alvast onze realisaties, want die spreken boekdelen!

Staan een propere kamer en een frisse uitstraling van uw binnenmuren op uw verlanglijstje? Doe dan een beroep op onze ervaren vakmannen en neem vrijblijvend contact met ons op.

Vraag nu uw offerte

BEL ONS