Gevelreiniging

Heeft u last van vervuilde muren en kan uw gevel wel een opknapbeurt gebruiken? Dankzij de kwaliteitsvolle gevelreiniging van Bodima met filialen in het Antwerpse Zandhoven en Oostvlaamse Aalter, maakt u komaf met hardnekkig vuil zoals mos, kalk en algen, en kunt u weer genieten van een propere en verzorgde gevel.

Op basis van uw verwachtingen en de ondergrond van uw gevel wegen we verscheidene gevelreinigingstechnieken tegenover elkaar af en selecteren we de geschikte reinigingstechniek. Bodima volgt de ontwikkelingen in de sector op de voet waardoor u steevast kan genieten van de nieuwste technieken en werkwijzen.

Bekijk hier enkele realisaties van schoongemaakte gevels door Bodima.

gevelwerken

Gevelreiniging

Waarom Bodima uw ideale partner is

Bodima ademt ervaring en kwaliteit. Al meer dan 60 jaar nemen onze specialisten allerlei gevels stevig onder handen. Het resultaat? Een frisse en propere look voor elke gevel! Verder staan we garant voor een uitstekende afwerkingsgraad en een vlekkeloze service. Ontdek alvast onze realisaties, want die spreken boekdelen!

Onze medewerkers scholen zich bovendien regelmatig bij en hebben de volgende technieken helemaal in de vingers:

Verlangt u ook naar een propere gevel en een frisse uitstraling? Contacteer Bodima dan vrijblijvend voor een offerte. We bespreken graag met u alle mogelijkheden voor gevelreiniging in Antwerpen of Oost-Vlaanderen.

Vraag nu uw offerte

BEL ONS