Reinigingspasta voor buitentoepassing

Historische monumenten, kunstwerken of gebouwen trotseren weer en wind. Stof, roet en de welgekende verweringen (zoals gesteenten die breken of barsten) zijn haast onvermijdbaar. Dergelijke oppervlakken regelmatig behandelen is daarom geen overbodige luxe. Onze reinigingspasta voor buitentoepassing is allesbehalve agressief en is daarom uitermate geschikt om historische gebouwen en kunstwerken grondig te reinigen. We werken in Antwerpen, Mechelen, Turnhout en Gent.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk met reinigingspasta voor buitentoepassingen:

  1. Onze vakmannen brengen de pasta voorzichtig aan met een borstel of spuitpistool.
  2. We laten de pasta gedurende een bepaalde tijd inwerken. Afhankelijk van de mate van de vervuiling kan dit variëren van zo’n 2 uur tot 24 uur.
  3. Zodra de pasta voldoende is ingewerkt, wordt het oppervlak onder lage druk afgespoeld.
  4. Levert de behandeling niet meteen het beoogde resultaat? Dan herstarten we de behandeling of zoeken we naar andere oplossingen. Onze experten hebben immers allerhande soorten reinigingstechnieken in de vingers.

Waarom kiezen voor Bodima?

Over Bodima

Bodima zit al meer dan 60 jaar in het vak, en dat ziet u. Al jaar en dag reinigen onze experten gevels, monumenten en kunstwerken en kiezen ze resoluut voor kwaliteit en degelijkheid. Dankzij onze jarenlange ervaring en opgebouwde expertise kunnen we bovendien met elk oppervlak aan de slag en leveren we steevast een uitstekend resultaat.

Monumenten en kunstwerken de aandacht geven die ze verdienen? Bodima maakt dat waar! Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Vraag nu uw offerte

BEL ONS