Chemische reiniging

In bepaalde gevallen zullen onze experten een chemische reinigingsbehandeling vooropstellen. Chemische reiniging is immers een zeer effectieve techniek om uw gevel in een mum van tijd op te frissen. Afhankelijk van de staat van uw gevel en de ondergrond bepalen onze experten of deze reinigingstechniek voor u het beoogde resultaat kan opleveren.

Hoe zo’n chemische reiniging in zijn werk gaat?

De chemische vloeistof wordt met behulp van een zachte borstel of een vernevelaar zorgvuldig op uw gevel aangebracht. Nadien wordt deze vloeistof en het losgemaakte vuil grondig afgespoeld en verwijderd met water onder hoge druk of stoom.

Onze ervaren vakmannen herhalen deze werkwijze tot uw gevel weer proper en verzorgd oogt. Blijven er na de chemische behandeling hardnekkige vlekken achter? Dan wenden we hydropneumatische technieken aan om het gewenste resultaat te bereiken. Met onze TURBO- en JOS-reiniging kunnen we immers probleemloos erg vuile plekken de baas.

Waarom Bodima uw geschikte partner is

Over Bodima

Bodima uit Zandhoven, Antwerpen is dé ideale partner voor al uw gevelreinigingen en -renovaties. Met 60 jaar ervaring in het vak zijn we ondertussen een toonaangevende speler binnen de sector. Het volledige team beschikt bovendien over een knap staaltje vakkennis en een stevige hands-on mentaliteit. Een degelijk en kwaliteitsvol resultaat afleveren, daar zetten we ons elke dag voor in!

Chemisch reinigen is allesbehalve kinderspel! Laat u daarom bijstaan door onze reinigingsexperten.

Vraag nu uw offerte

BEL ONS