Waterbesijpeling

Reinigen van kwetsbare ondergronden zoals beelden in natuursteen en fresco’s? Ook daar weet het ervaren team van Bodima wel raad mee: een behandeling met waterbesijpeling. Met aangepaste sproeikoppen wordt er water verneveld op de gevel zodat het vuil losweekt. Ondertussen gaan onze vakmannen aan de slag met zachte borstels en stoomapparatuur om de vuilresten af te schuren en af te stomen.

Deze behandeling duurt enkele uren en vereist een aanzienlijke hoeveelheid water. Daarom is deze reinigingsbehandeling uitsluitend geschikt voor gevels met een weinig poreuze ondergrond. Heeft u geen idee of dit bij u het geval is? Wij geven sterk advies en selecteren samen met u de geschikte reinigingsbehandeling. We werken in Antwerpen, Mechelen, Turnhout en Gent.

Waarom kiezen voor Bodima?

Meer dan 60 jaar ervaring

Bodima uit Zandhoven, Antwerpen is dé ideale partner voor al uw gevelreinigingen. Met 60 jaar ervaring in het vak zijn we ondertussen een toonaangevende speler binnen de sector. Het volledige team beschikt bovendien over een knap staaltje vakkennis en een stevige hands-onmentaliteit. Een degelijk en kwaliteitsvol resultaat afleveren, daar zetten we ons elke dag voor in!

Ook de meest kwetsbare ondergronden zorgvuldig reinigen? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!

Vraag nu uw offerte

BEL ONS