Koud- of warmwaterreiniging

Ons ervaren team in koud- of warmwaterreiniging spoelt uw gevel zorgvuldig af met koud of warm water en verwijdert oppervlakkig stof en vuil. Dankzij een watertemperatuur van 90°C halen onze vakmannen algen en mossen probleemloos van uw gevel. We frissen uw buitenmuur in een mum van tijd op of bereiden ze voor met oog op schilder- of hydrofoberingswerken.

Bovendien wordt de druk zonder schoksgewijze veranderingen zorgvuldig geregeld, zodat we schade aan de ondergrond voorkomen. Dankzij de eenvoudige drukregeling en water zonder chemicaliën of andere bijtende stoffen garanderen we steeds een veilige en correcte reiniging. We werken in Antwerpen, Mechelen, Turnhout en Gent.

Waarom kiezen voor Bodima?

Meer dan 60 jaar ervaring

Bodima uit Zandhoven, Antwerpen zit al meer dan 60 jaar in het vak, en dat ziet uAl jaar en dag reinigen onze experten gevels en kiezen ze resoluut voor kwaliteit en degelijkheid. Dankzij onze jarenlange ervaring en opgebouwde expertise kunnen we bovendien met elke gevel aan de slag en leveren we steevast een uitstekend resultaat.  

Uw gevel wat opfrissen of voorbereiden op andere werken? Ons team gaat graag voor aan de slag!  

Vraag nu uw offerte

BEL ONS