Verwijderen van verf

Begint uw verf stilaan af te bladderen of heeft u gewoon zin in een nieuw kleurtje? Vooraleer u met uw verfborstels aan de slag kunt, dient u de oude, soms dampdichte, verflagen eerst weg te werken. Bodima kan u helpen bij het verwijderen van verf. We verwijderen zorgvuldig uw afbladerende of oude lagen verf. Daarvoor doet ons team een beroep op twee betrouwbare technieken.

Onze technieken

Chemische pasta

Er wordt een sterke chemische pasta samengesteld en aangebracht op het oppervlak waardoor de verf eenvoudig verwijderd kan worden, en dat zonder bijkomende schade. Zo gaan onze ervaren medewerkers hiermee aan de slag:

  • Aanbrengen van de chemische pasta op de oppervlakken.
  • Na inwerking reinigen met water onder druk om de losgemaakte verf te verwijderen.
  • Deze werkwijze herhalen voor iedere laag verf.

Blijven er na de behandeling toch hardnekkige vlekken achter, dan verwijderen we deze met behulp van Noorse mineralen. We plaatsen een watergordijn en besproeien de vlekken doorheen dit gordijn om bijkomende schade te vermijden.

Stoom

Dankzij deze stoomreinigingstechniek maakt u eenvoudig komaf met verfresten. Onze experten verhitten het water tot wel 150°C en brengen het onder hoge druk aan op de oppervlakken. De opgevoerde druk en de warme temperatuur realiseren de afbrokkeling van de resterende verf waardoor uw oppervlakken opnieuw kunnen ademen. Deze gezonde ondergrond is dan ook dé perfecte voorbereiding voor uw schilderwerken …

Waarom Bodima uw geschikte partner is

Meer dan 60 jaar in het vak

Bodima zit al meer dan 60 jaar in het vak, en dat ziet u. Al jaar en dag verwijderen onze experten verflagen van gevels en kiezen ze resoluut voor kwaliteit en degelijkheid. Dankzij onze jarenlange ervaring en opgebouwde expertise kunnen we bovendien met elke gevel aan de slag en leveren we steevast een uitstekend resultaat.

Vraag nu uw offerte

BEL ONS