Opgelijmde wapening

Uw betonconstructies versterken zonder al te grote werken uit te voeren? Dankzij onze lamellen realiseren we een structurele versterking aan de buitenzijde en blijven grote constructieve aanpassingen achterwege. De lamellen bestaan uit koolstofvezel en worden aangebracht in een epoxy-matrix.

Deze opgelijmde wapening is bijgevolg ideaal tijdens grondige renovatiewerken en betekent een aanzienlijke meerwaarde in de stabiliteit van uw betonconstructie.

Onze werkwijze

Voordat onze experten de lijmwerken aanvatten, wordt het bestaande oppervlak opgeruwd en hersteld. Een gezonde en egale ondergrond is immers noodzakelijk om de lamellen zorgvuldig te bevestigen. Nadien brengen we de lijm aan op het oppervlak en de lamel. Zodra de lamellen zijn geplaatst, worden luchtbellen en overtollige lijm verwijderd met behulp van een roller.

Het aanbrengen van een opgelijmde wapening verloopt bovendien vaak in samenwerking met onze leverancier, Fortius en een studiebureau dat zich buigt over de stabiliteit. We slaan de handen in elkaar om een uitstekend en stevig resultaat neer te zetten.

Waarom Bodima uw geschikte partner is

Over Bodima

Bodima uit Zandhoven, Antwerpen ademt ervaring en kwaliteit. Al meer dan 60 jaar nemen onze specialisten allerlei betonconstructies stevig onder handen. Bovendien staan we garant voor een uitstekende afwerkingsgraad en een vlekkeloze service. Ontdek alvast onze realisaties, want die spreken boekdelen!

Een beroep op ons doen voor een kwaliteitsvolle opgelijmde wapening? Ons team staat voor u klaar.

Vraag nu uw offerte

BEL ONS