Industriële reiniging

Tijdens een industriële reiniging voert ons team de druk op, letterlijk! Onze specialisten behandelen uw betonnen gevels, oppervlakken, silo’s en constructies onder hoge druk, tot wel 2500 bar. Dankzij de opgevoerde druk die deze reinigingsmethode kenmerkt, kunnen we zelfs hardnekkige verf de baas.

Of het nu gaat om een kantoorgebouw of een fabriekspand, we hebben de nodige kennis en expertise om alle soorten oppervlakken aan te pakken. Onze efficiënte en milieuvriendelijke methoden zorgen voor een grondige reiniging zonder schade aan te richten aan de structuur. Naast een verbeterde uitstraling, zorgt een schone gevel ook voor een veiligere werkomgeving.

Verwijder eenvoudig verf van uw beton, zonder gebruik te maken van schadelijke chemische producten of straaltechnieken. Ook beschadigd beton kunnen we met deze methode eenvoudig aanpakken. We werken in Antwerpen, Mechelen, Turnhout en Gent.

Waarom voor Bodima kiezen?

Over Bodima

Bodima uit Zandhoven, Antwerpen ademt ervaring en kwaliteit. Al meer dan 60 jaar nemen onze specialisten allerlei oppervlakken stevig onder handen. Het resultaat? Een frisse en propere look voor elke gevel of ondergrond! Verder staan we garant voor een uitstekende afwerkingsgraad en een vlekkeloze service. Ontdek alvast onze realisaties, want die spreken boekdelen!  

Vraag nu uw offerte

BEL ONS