Kelderdichting

Een kelder is dé plaats bij uitstek voor vochtproblemen. Sijpel- en grondwater, maar ook lekken maken de kelder vochtig en nat. Niet alleen de kelder krijgt het dan hard te verduren, maar ook de rest van uw woning kan schade ondervinden.

Een kelder is immers een belangrijk onderdeel van de fundering van uw huis en draagt bij aan de stabiliteit. Vocht vrij spel geven, is dus allesbehalve een goed idee. Kies daarom voor de kelderdichting van Bodima. Onze experten maken uw kelder in een mum van tijd waterdicht.

Onze aanpak

Bodima staat garant voor doeltreffende kelderdichtingen en gaat aan de slag met waterdichte cementpleister. Eerst worden de noodzakelijke voorbehandelingen uitgevoerd. Denk maar aan het verwijderen van verf en oude bepleistering en het reinigen van de muren. Daarna brengen onze experten drie mortellagen aan op de wanden en twee op de vloer. Elke mortellaag kent bovendien een unieke samenstelling van rijnzand, cement en specifieke waterdichtingsproducten.

Het zijn die verschillende lagen die aan het einde van de rit de volledige waterdichtheid van de kelder garanderen. Deze werkwijze wordt meestal aangewend aan de binnenzijde van de kelder.

Over Bodima

60 jaar ervaring in het vak

Bodima uit Zandhoven, Antwerpen is dé ideale partner voor al uw kelderdichtingen. Met 60 jaar ervaring in het vak zijn we ondertussen een toonaangevende speler binnen de sector. Het volledige team beschikt bovendien over een knap staaltje vakkennis en een stevige hands-onmentaliteit. Een degelijk en kwaliteitsvol resultaat afleveren, daar zetten we ons elke dag voor in!

Vochtproblemen in uw kelder, ondergrondse garage, zwembad of regenwater- of septische put? De waterdichte behandeling van Bodima levert uitstekende resultaten op. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Vraag nu uw offerte

BEL ONS