Opstijgend vocht Antwerpen

Bodima, gelegen in Zandhoven te Antwerpen, heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van vochtige muren.

Kleine scheuren of grote scheuren in de muren, opstijgend vocht, schimmelvorming en vochtplekken op plafonds: de oorzaak van het probleem kan variëren, maar Bodima biedt voor elk vochtprobleem een adequate behandeling dankzij onze ervaren medewerkers en onze vakkundige kennis.

Bodima voert de werken in de provincie Antwerpen eigenhandig uit en gaat steevast voor een kwaliteitsvol en degelijk resultaat.

Contacteer ons

Let op voor opstijgend vocht regio Antwerpen

Naast de vochtproblematiek an sich zijn het voornamelijk de zouten in de muren die uw woning schade berokkenen. Na verdamping van het water blijven deze immers achter in uw muren en scheiden ze zich af als kristallen (bijvoorbeeld sulfaten) aan de oppervlakte. Op die manier kunnen uitgekristaliseerde zouten pleister- en schilderwerken aanzienlijk beschadigen. Hydroscopische zouten zoals nitraten daarentegen nemen vocht op uit de omgeving en ontwikkelen een verhoogd vochtgehalte. Opstijgend vocht kunt u verder meestal eenvoudig herkennen:

  • afbrokkelende pleisterlagen
  • blaasvormige verflaag
  • schimmel- en mosvorming
  • verkleuring in pleister- en schilderwerk
  • beschadigd metselwerk
  • verhoogde luchtvochtigheid
  • geurhinder

Merkt u één van bovenstaande zaken op? Wees dan op uw hoede en schakel een expert in.

Opstijgend vocht behandelen Antwerpen

Om de meest aangewezen behandeling op te starten, buigen onze experten zich over de vochtproblematiek. Naast opstijgend vocht zijn er immers nog heel wat andere oorzaken die vochtproblemen in de hand werken. Denk maar aan infiltraties via gevels, daken, kelder en schrijnwerk, condensatie of vocht afkomstig van het bouwproces.

Bodima doet aan vochtbestrijding in de provincie Antwerpen eigenhandig uit en gaat steevast voor een kwaliteitsvol en degelijk resultaat.

Waarom Bodima uw geschikte partner is

Over Bodima

Bodima ademt ervaring en kwaliteit. Al meer dan 60 jaar nemen onze specialisten allerlei gevels stevig onder handen. Het resultaat? Een frisse en propere look voor elke gevel! Verder staan we garant voor een uitstekende afwerkingsgraad en een vlekkeloze service. Ontdek alvast onze realisaties, want die spreken boekdelen!

Vermijd vervelende geurtjes en vochtplekken dankzij de expertise van Bodima. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte.

Ontdek onze realisaties

Balkon renoveren

Beton herstellen

Gevel isoleren en bepleisteren

Gevel kaleien

Gevel reinigen

Gevel renoveren

Kelder dichten

Schilderwerken

Menu

BEL ONS