Muren injecteren

Door scheuren, barsten, naden grindnesten en openingen in constructies waar waterhoudende ondergronden aanwezig zijn, krijgt insijpelend vocht vrij spel. Uw vochtproblemen de baas blijven, dat kan dankzij het ervaren team van Bodima. Onze experten dichten immers alles vakkundig af. Laat je muren injecteren met behulp van polyurethaaninjecties.

Onze werkwijze

Voordat de injecteringswerken worden opgestart, treffen we de nodige voorbereidingen. Onze experten werpen hun oog op de volgende zaken:

  • Is de scheur lineair?
  • Hoe dik is de wand of vloer?
  • Is de constructie gewapend?
  • Zijn er holle ruimtes onder de constructie?
  • Is de scheur nat of droog?
  • Kunnen we vlotjes bij de te herstellen plaats?

Dankzij deze achtergrondinformatie passen we onze werkwijze aan uw situatie aan en realiseren we steevast het beoogde resultaat. Onze experten boren eerst en vooral gaten langs de scheuren. Via deze gaten injecteren we de polyurethaanhars met behulp van injectiepackers en een pomp. Die polyurethaanhars reageert met water en vormt een flexibele schuimmassa met gesloten cellen. In een mum van tijd verkrijgen we de juiste druksterkte en dekken we scheuren, barsten en openingen op een duurzame manier af.

Waarom Bodima uw geschikte partner is

Meer dan 60 jaar in het vak

Bodima uit Zandhoven, Antwerpen zit al meer dan 60 jaar in het vak, en dat ziet u. Al jaar en dag buigen onze experten zich over vochtproblemen en kiezen ze resoluut voor kwaliteit en degelijkheid. Dankzij onze jarenlange ervaring en opgebouwde expertise kunnen we bovendien met elk probleem aan de slag en leveren we steevast een uitstekend resultaat.

Geef insijpelend vocht geen kans en schakel experten in om het probleem te verhelpen. Contacteer Bodima vrijblijvend voor meer informatie.

Vraag nu uw offerte

BEL ONS