Minerale betonherstelling

Heeft u last van betonrot en treden er scheuren en verbrokkeling op? Dan is een professionele minerale betonherstelling noodzakelijk. Onze experten zitten al jaar en dag in het vak en nemen uw betonoppervlakken stevig onder handen. De carbonatatie die de beschadigingen in de hand werkt, heeft voor hen geen geheimen meer.

Ligt er daarentegen een andere oorzaak, zoals chloride, aan de basis van de schade, ook dan kunt u met een gerust hart aankloppen bij Bodima

Onze werkwijze

Voor we de herstelling aanvatten, starten we met een grondige waterreiniging van het oppervlak. Zodra het betonoppervlak er weer proper uitziet, werpen onze experten hun oog op alle beschadigingen en gebreken en voeren ze een grondonderzoek uit, ook wel sondering genoemd.

Alle beschadigde of holklinkende delen worden ingeslepen met een slijpschijf en slechte stukken worden verwijderd zodat we een gezonde en niet-gecarbonateerde ondergrond bekomen. Ook de wapeningstaven worden zorgvuldig vrijgemaakt totdat voldoende niet-gecorrodeerde wapening zichtbaar is.

Deze wapening wordt ontroest door middel van schuren of gritstralen en vervolgens ingeschilderd met een beschermingsprimer.

Tot slot worden de noodzakelijke bekistingen geplaatst en een minerale betonherstelmortel aangebracht.

Bekijk hier enkele realisaties.

Over Bodima

Over Bodima

Bodima is dé ideale partner voor al uw betonherstellingen. Met 60 jaar ervaring in het vak zijn we ondertussen een toonaangevende speler binnen de sector. Het volledige team beschikt bovendien over een knap staaltje vakkennis en een stevige hands-onmentaliteit. Een degelijk en kwaliteitsvol resultaat afleveren, daar zetten we ons elke dag voor in!  

 

Schuif uw betonherstelling niet op de lange baan, en maak meteen komaf met scheuren en andere gebreken die uw oppervlak teisteren.  

Vraag nu uw offerte

BEL ONS