Hydrofoberen

Bepaalde bouwmaterialen zoals metselsteen, natuursteen en beton absorberen een aanzienlijke hoeveelheid water. Het vasthouden van dat water heeft een nadelige invloed op de muren. Zowel vorstschade aan metselstenen en voegwerk, verwering van zandsteen en vervuiling van het oppervlak zijn veelvoorkomende gevolgschade. Blijf dus niet bij de pakken zitten en neem een expert onder de arm om te hydrofoberen.

Onze impregnatiebehandelingen

Bodima volgt de ontwikkelingen binnen de sector op de voet, waardoor het team steeds met de beste impregneermiddelen aan de slag gaat. Oplosmiddelhoudende impregnatieproducten maken de laatste jaren plaats voor watergedragen en dampopen systemen. Bovendien maken kwaliteitsvolle crèmeproducten een sterke opmars. Bij Bodima kennen we de producten in detail, waardoor we steeds de juiste behandeling kunnen aanwenden.

Ontdek de voordelen van onze impregnatiebehandelingen:

  • Uw bouwstenen nemen geen vocht meer op waardoor de isolatiewaarde behouden blijft en u warmte- en energieverlies kunt vermijden.
  • Stof wordt bij een regenbui eenvoudig van de muren afgespoeld zodat deze langer mooi en schoon blijven.

Waarom Bodima uw geschikte partner is

Over Bodima

Bodima uit Zandhoven, Oost-Vlaanderen is dé ideale partner voor al uw gevelrenovaties. Met 60 jaar ervaring op de teller zijn we een toonaangevende speler binnen de sector. Het volledige team beschikt bovendien over een knap staaltje vakkennis en een stevige hands-on mentaliteit. Een degelijk en kwaliteitsvol resultaat afleveren, daar zetten we ons elke dag voor in!

Beroep doen op een expert? Contacteer ons vrijblijvend!

Vraag nu uw offerte

BEL ONS