Gevelisolatie en -bepleistering

Een degelijk afgewerkte gevelbekleding én een kwaliteitsvolle gevelisolatie? Daar zetten onze specialisten zich elke dag voor in. Onze ervaren medewerkers zijn sterk opgeleid waardoor ze met allerlei soorten pleisters aan de slag kunnen:

  • Mineraalpleister
  • Siliconenpleister

Verder spelen onze experten tijdens de pleisterwerken met kleuren en structuren in de eindafwerking. Specifieke voorkeuren? Daar spelen wij maar al te graag op in.

Betonherstellingen

Plaatsen van isolatie- en pleistersystemen

Exclusieve plaatser van STO-pleistersystemen

Bodima plaatst sinds jaar en dag pleistersystemen van STO, een toonaangevend bedrijf op gebied van gevels. Dankzij de opleidingen voor onze experten en het uitgebreide advies van onze betrouwbare partner kunnen we steevast degelijke en kwaliteitsvolle plaatsingen garanderen en een garantie van 10 jaar aanbieden.  

Gevelisolatie

Uw gevelisolatie op punt zetten tijdens de pleisterwerken? Dat is perfect mogelijk en een doordachte keuze. We plaatsen stevige isolatieplaten die we afwerken met pleisterwerk dat voldoet aan uw wensen en verwachtingen. Op die manier slaat u twee vliegen in één klap. Uw woning heeft opnieuw een frisse look én uw buitenisolatie staat op scherp.

Over Bodima

Bodima uit Zandhoven, Antwerpen is dé ideale partner voor al uw gevelisolatie en -bepleistering. Met 60 jaar ervaring in het vak zijn we een toonaangevende speler binnen de sector. Het volledige team beschikt bovendien over een knap staaltje vakkennis en een stevige hands-onmentaliteit. Een degelijk en kwaliteitsvol resultaat afleveren, staat bij Bodima met stip op 1.

Benieuwd wat onze experten in hun mars hebben? Ontdek onze diensten:

Uw gevel in een nieuw jasje steken en uw isolatie onder handen nemen? Bodima is uw ideale partner.

Vraag nu uw offerte

Menu
Kerstverlof

Wij zijn gesloten van 24/12/2022 tot en met 9/01/2023. ​

Prettige feesten!!!

Team Bodima

BEL ONS