Herstellen van bepleistering

Laat uw muurbepleistering het stilaan afweten en steken vervelende gebreken de kop op? Blijf dan niet bij de pakken zitten en vraag raad aan een expert voor het herstellen van bepleistering. De specialisten van Bodima in Antwerpen en Oost-Vlaanderen kunnen u alvast helpen met:

  • Scheurvorming
  • Holklinkende en losgekomen bepleistering
  • Afbladderende verf
  • Aangetaste bepleistering door opstijgend vocht
  • Vochtdoorlatende bepleistering

Onze herstelmogelijkheden

Bodima herstelt bepleisterde gevels met de nodige vakkennis. Onze ervaren medewerkers vinden voor ieder probleem de geschikte oplossing. Zo herstellen we scheuren door middel van een injectie met epoxyhars, fixeren we muren met behulp van wapening in roestvrijstaal en voeren we plaatselijke herstellingen uit met hoogwaardige herstelmortels.

Om na deze herstellingen een harmonieus geheel te verkrijgen, werken we met een dunne egalisatiemortel en brengen we een nieuwe laag verf aan, die vervolgens naar uw wens kan worden afgewerkt. Bepaal zelf de korrelstructuur of kies voor volledig afgewerkte bepleisteringsystemen.

Waarom kiezen voor Bodima?

Over Bodima

Bodima uit Zandhoven, Antwerpen zit al meer dan 60 jaar in het vak, en dat ziet u. Al jaar en dag herstellen onze experten gevels en kiezen ze resoluut voor kwaliteit en degelijkheid. Dankzij onze jarenlange ervaring en opgebouwde expertise kunnen we elk probleem de baas en leveren we steevast een uitstekend resultaat.

Vertonen uw gevels stilaan gebreken? Vertrouw ze toe aan een expert. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vraag nu uw offerte

Menu
Kerstverlof

Wij zijn gesloten van 24/12/2022 tot en met 9/01/2023. ​

Prettige feesten!!!

Team Bodima

BEL ONS