Gevelwerken Antwerpen

U zoekt de beste oplossing voor uw gevelwerken in Antwerpen maar u weet niet wat de mogelijkheden zijn? Aannemer Bodima staat voor degelijkheid en betrouwbaarheid met meer dan 60 jaar ervaring. Bovendien behoudt u 10 jaar garantie op de uitgevoerde werken.

Offerte aanvragen?

Gevelwerken laat u best uitvoeren door een vakman.

Om te beginnen staan uw buitenmuren voortdurend bloot aan alle weersomstandigheden. Bovendien is er ook een esthetisch aspect: de buitenmuren van uw woning bepalen de look & feel. Het is het eerste wat iemand van buitenaf te zien krijgt dus u wilt dat dit optimaal tot zijn recht komt.

Afhankelijk van het type woning zijn er verschillende opties. Zo vergt een woning met bakstenen een andere aanpak dan een buitenmuur met pleister- of schilderwerk. Voor een rustieke woning gaan we anders te werk dan voor een moderne woning.

Ook de oriëntatie van uw huis is een factor. Er zijn andere methoden voor een gevel die naar het zuiden is gericht en dus meer zon krijgt dan voor een gevel die naar het noorden is gericht en dus gevoeliger is voor vorming van mos, groenaanslag of slagregen.

gevelwerken

Gevelwerken

Alle soorten gevelwerken in regio Antwerpen

Bodima is dé uitgelezen partner voor al uw gevelwerken in Antwerpen. Onze rasechte vakmannen passen de meest recente technieken en ontwikkelingen toe en gebruiken enkel de beste producten om tot een doeltreffend resultaat te komen. U kunt een beroep doen op onze expertise voor onder meer:

Wij zorgen voor de voorbereiding, uitvoering en afhandeling van uw project. Duidelijke afspraken en een vlotte communicatie zorgen ervoor dat u op geen enkel moment voor onaangename verrassingen komt te staan. Daarbij houden we steeds het beschikbare budget en de opgelegde termijn nauw in het oog. Neem contact met ons op en we zorgen snel voor een gratis offerte.

Waarom Bodima uw geschikte partner is

Over Bodima

Bodima ademt ervaring en kwaliteit. Al meer dan 60 jaar nemen onze specialisten allerlei gevels stevig onder handen. Het resultaat? Een frisse en propere look voor elke gevel! Verder staan we garant voor een uitstekende afwerkingsgraad en een vlekkeloze service. Ontdek alvast onze realisaties, want die spreken boekdelen!

Vermijd vervelende geurtjes en vochtplekken dankzij de expertise van Bodima. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte.

Ontdek onze realisaties

gerenoveerde balkons realisatie

Realisaties balkonrenovaties

betonherstellingen Bodima

Realisaties betonherstellingen

Realisaties chemisch reinigen van gevels

klassiek gebouw gevelreiniging door Bodima

Realisaties gevelreinigingen

gevelrenovatie hoge gebouwen

Realisaties gevelrenovatie

kaleien van gevels Bodima

Realisaties kaleien van gevels

kelder renovatie

Realisaties kelderdichting

reiniging van binnenmuren van kerk

Realisaties muren reinigen met afpelbare reinigingspasta

schilderen van villagevels

Realisaties schilderen van gevels

Realisaties torbo-reiniging van gevels

BEL ONS