Gevelwerken Gent

U plant gevelwerken in Gent te laten uitvoeren maar u heeft vragen over de prijs en de mogelijkheden? Aannemer in gevelwerken Bodima staat voor degelijkheid en betrouwbaarheid met meer dan 60 jaar ervaring. Bovendien behoudt u 10 jaar garantie op de uitgevoerde werken.

Offerte aanvragen?

Gevelwerken laat u best uitvoeren door een vakman.

Gevelwerken laat u best door een vakman uitvoeren. Er zijn namelijk tal van elementen die meespelen. Wat is uw budget? Welk type woning heeft u? Is uw woning landelijk of stedelijk gelegen? Wat is de oriëntatie van de gevels? Wilt u de gevels van uw huis misschien een grondige make-over geven in plaats van gewoon een reiniging?

gevelwerken

Gevelwerken

Gevelwerken met een meerwaarde

Bodima is een ervaren aannemer die met u meedenkt en duurzame oplossingen voorstelt binnen elk budget. Op die manier ontzorgen wij u volledig en nemen wij alle aspecten voor onze rekening. Vanaf de voorbereiding zoals het plaatsen van een stelling of kraan tot de eigenlijke uitvoering van de werken en de afhandeling. Wij leveren topkwaliteit met een minimum aan overlast voor u en uw omgeving. Dit doen we allemaal binnen welbepaalde termijnen en budgetten. Op die manier weet u perfect wat u kan verwachten en komt u achteraf nooit voor onaangename verrassingen te staan.

U kunt een beroep doen op Bodima voor alles wat met gevelwerken te maken heeft, onder meer:

Aannemer Bodima is dé uitgelezen partner voor al uw gevelwerken in Gent. Onze rasechte vakmannen passen de meest recente technieken en ontwikkelingen toe en verkiezen enkel de beste producten om tot een doeltreffend, duurzaam en esthetisch resultaat te komen. Dankzij heldere en duidelijke communicatie blijft u steeds op de hoogte in elke fase van het hele project: van planning over uitvoering tot afwikkeling.

Neem contact met ons op en we zorgen spoedig voor een offerte.

Waarom Bodima uw geschikte partner is

Over Bodima

Bodima ademt ervaring en kwaliteit. Al meer dan 60 jaar nemen onze specialisten allerlei gevels stevig onder handen. Het resultaat? Een frisse en propere look voor elke gevel! Verder staan we garant voor een uitstekende afwerkingsgraad en een vlekkeloze service. Ontdek alvast onze realisaties, want die spreken boekdelen!

Vermijd vervelende geurtjes en vochtplekken dankzij de expertise van Bodima. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte.

Ontdek onze realisaties

gerenoveerde balkons realisatie

Realisaties balkonrenovaties

betonherstellingen Bodima

Realisaties betonherstellingen

Realisaties chemisch reinigen van gevels

klassiek gebouw gevelreiniging door Bodima

Realisaties gevelreinigingen

gevelrenovatie hoge gebouwen

Realisaties gevelrenovatie

kaleien van gevels Bodima

Realisaties kaleien van gevels

kelder renovatie

Realisaties kelderdichting

reiniging van binnenmuren van kerk

Realisaties muren reinigen met afpelbare reinigingspasta

schilderen van villagevels

Realisaties schilderen van gevels

Realisaties torbo-reiniging van gevels

BEL ONS