Gevelwerken Mechelen

Bent u op zoek naar een duurzame oplossing voor uw gevelwerken in Mechelen maar vraagt u zich af wat mogelijk is binnen een bepaald budget en een bepaalde termijn? Misschien wilt u van de gelegenheid gebruikt maken om uw huis een grondige facelift te geven? Aannemer Bodima staat voor ervaring en expertise met meer dan 60 jaar ervaring. Bovendien geniet u van 10 jaar garantie op de uitgevoerde werken.

Offerte aanvragen?

Gevelwerken laat u best uitvoeren door een vakman.

De gevels van uw woning staan voortdurend bloot aan alle elementen van de verschillende weersomstandigheden doorheen het jaar. Als u meer in een stedelijke agglomeratie woont of vlak bij een drukke verkeersader kan ook pollutie een impact hebben.

De vakmannen van Bodima hebben ervaring met alle soorten gevels en kunnen voor u een duurzame oplossing op maat voorstellen aan een scherpe prijs.

gevelwerken

Gevelwerken

Een oplossing voor elk type gevelwerken

Elke woning is uniek en vergt een oplossing op basis van een grondige analyse. Dankzij onze jarenlange expertise weten onze ervaren vakmannen precies wat er nodig is om binnen uw beschikbaar budget een kwalitatieve en duurzame oplossing uit te werken. Zo zijn er verschillende opties afhankelijk van het type woning. Is het een rijhuis, een halfopen bebouwing of een vrijstaand huis? Wat is de oriëntatie van uw woning? Afhankelijk van het bouwjaar van uw huis zal er ook gebruik gemaakt zijn van verschillende bouwmaterialen met elk hun specifieke eigenschappen.
Benieuwd wat Bodima kan betekenen voor uw project? U kunt bij ons terecht voor onder meer:

Graag bespreken we met u de mogelijkheden van uw project. Bodima zorgt voor heldere communicatie en duidelijke afspraken. Wij zorgen voor de voorbereiding, uitvoering en afhandeling van uw gevelwerken. Dit alles strikt volgens een gedetailleerde prijsopgave met duidelijke prijzen. Zo vermijden we onaangename verrassingen. Contacteer ons snel voor een vrijblijvende offerte.

Waarom Bodima uw geschikte partner is

Over Bodima

Bodima ademt ervaring en kwaliteit. Al meer dan 60 jaar nemen onze specialisten allerlei gevels stevig onder handen. Het resultaat? Een frisse en propere look voor elke gevel! Verder staan we garant voor een uitstekende afwerkingsgraad en een vlekkeloze service. Ontdek alvast onze realisaties, want die spreken boekdelen!

Vermijd vervelende geurtjes en vochtplekken dankzij de expertise van Bodima. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte.

Ontdek onze realisaties

gerenoveerde balkons realisatie

Realisaties balkonrenovaties

betonherstellingen Bodima

Realisaties betonherstellingen

Realisaties chemisch reinigen van gevels

klassiek gebouw gevelreiniging door Bodima

Realisaties gevelreinigingen

gevelrenovatie hoge gebouwen

Realisaties gevelrenovatie

kaleien van gevels Bodima

Realisaties kaleien van gevels

kelder renovatie

Realisaties kelderdichting

reiniging van binnenmuren van kerk

Realisaties muren reinigen met afpelbare reinigingspasta

schilderen van villagevels

Realisaties schilderen van gevels

Realisaties torbo-reiniging van gevels

BEL ONS