Gevelwerken Turnhout

U bent op zoek naar een partner om uw gevelwerken in Turnhout te laten uitvoeren? Bodima staat voor degelijkheid en betrouwbaarheid met meer dan 60 jaar ervaring. Bovendien geniet u van 10 jaar garantie op de uitgevoerde werken.

Offerte aanvragen?

Beroep doen op een vakman voor uw gevelwerken is een absolute must.

Onze experts weten welke materialen en procedures zet moeten gebruiken voor elk type woning en budget. Wij maken u wegwijs in de vele mogelijkheden. Zo zijn er tal van elementen waar we rekening mee houden: de gebruikte materialen voor de gevels, de leeftijd van de woning, de oriëntatie en zelfs of uw huis is gelegen in een landelijke of stedelijke omgeving.

gevelwerken

Gevelwerken

Onze experten voeren uw gevelwerken van a tot z uit

Bij een renovatieproject voor uw gevelwerken komt namelijk veel meer kijken dan u misschien denkt. Bodima zorgt voor de voorbereiding, uitvoeren en afwikkeling van begin tot einde. Misschien moet er een stelling of kraan geplaatst worden? Misschien moeten er parkeerplaatsen voorzien worden voor een afvalcontainer?

Het is ook mogelijk dat u met bepaalde vergunningen rond milieu en ruimtelijke ordening rekening moet houden. In elke van deze fases kunt u beroep doen op onze ervaring en expertise. Op die manier ontzorgen wij u volledig.

Bodima biedt een waaier aan diensten aan, zo kan u bij ons eveneens terecht voor:

Aannemer Bodima is dé uitgelezen partner voor al uw gevelwerken in Turnhout. Onze rasechte vakmannen passen de meest recente technieken en ontwikkelingen toe en verkiezen enkel de beste producten om tot een doeltreffend resultaat te komen. Wij werken strikt volgens offerte en op basis van het afgesproken budget en binnen de voorziene termijn. Op die manier nemen wij u al het zware werk uit handen.

Neem contact met ons op en we zorgen spoedig voor een offerte.

Waarom Bodima uw geschikte partner is

Over Bodima

Bodima ademt ervaring en kwaliteit. Al meer dan 60 jaar nemen onze specialisten allerlei gevels stevig onder handen. Het resultaat? Een frisse en propere look voor elke gevel! Verder staan we garant voor een uitstekende afwerkingsgraad en een vlekkeloze service. Ontdek alvast onze realisaties, want die spreken boekdelen!

Vermijd vervelende geurtjes en vochtplekken dankzij de expertise van Bodima. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte.

Ontdek onze realisaties

gerenoveerde balkons realisatie

Realisaties balkonrenovaties

betonherstellingen Bodima

Realisaties betonherstellingen

Realisaties chemisch reinigen van gevels

klassiek gebouw gevelreiniging door Bodima

Realisaties gevelreinigingen

gevelrenovatie hoge gebouwen

Realisaties gevelrenovatie

kaleien van gevels Bodima

Realisaties kaleien van gevels

kelder renovatie

Realisaties kelderdichting

reiniging van binnenmuren van kerk

Realisaties muren reinigen met afpelbare reinigingspasta

schilderen van villagevels

Realisaties schilderen van gevels

Realisaties torbo-reiniging van gevels

BEL ONS