Opstijgend vocht Antwerpen

Ondervindt u problemen met opstijgend vocht in uw woning in Antwerpen en bent u op zoek naar een duurzame oplossing? Aannemer in vochtbestrijding Bodima uit Zandhoven staat voor degelijkheid en betrouwbaarheid met meer dan 60 jaar ervaring. U geniet van 10 jaar garantie op de uitgevoerde werken.

Offerte aanvragen?

Opstijgend vocht in uw woning laat u best door een vakman uitvoeren.

Er zijn namelijk tal van oorzaken. Onze waterbehandelingsdiensten zullen uw gebouw en inboedel beschermen. Wij bieden een breed scala aan methoden om optrekkend vocht, condensatie en lekkages te bestrijden.

Wij kunnen het risico van schade aan uw eigendom beperken door een vochtbestendigheidsonderzoek uit te voeren en de beste methode voor u voor te stellen.

vocht

Vochtbestrijding

Oorzaken opstijgend vocht

Opstijgend vocht kan worden veroorzaakt door een aantal verschillende factoren, waaronder overstroming, grondwater of condensatie. Bodima biedt een zeer vakkundige en gekwalificeerde service met betrekking tot de reparatie en behandeling van elk type probleem met opstijgend vocht in een huis, appartement of commercieel gebouw.

Maak komaf met muffe geuren, vochtplekken en schimmels. Doe beroep op Bodima als vochtbestrijdingsexpert in de behandeling van opstijgend vocht, muren injecteren, ventilatie en kelderdichting in Antwerpen. Onze ervaren medewerkers leggen de oorzaak van uw vochtproblemen meteen bloot en stellen de meest geschikte behandeling voorop.

Waarom Bodima uw geschikte partner is

Bodima, uw partner in vochtbestrijding

In alle gevallen moet een op maat gemaakt onderzoek worden uitgevoerd om precies vast te stellen met wat voor soort probleem u te maken hebt. Vervolgens stellen wij een rapport met technische informatie voor u op, evenals een offerte voor onze diensten.

Benieuwd wat Bodima biedt als oplossingen? U kan bij ons terecht voor:

Wij bieden een snelle en kosteneffectieve oplossing voor uw problemen. Neem contact met ons op en we zorgen spoedig voor een offerte.

Ontdek onze realisaties

gerenoveerde balkons realisatie

Realisaties balkonrenovaties

betonherstellingen Bodima

Realisaties betonherstellingen

Realisaties chemisch reinigen van gevels

klassiek gebouw gevelreiniging door Bodima

Realisaties gevelreinigingen

gevelrenovatie hoge gebouwen

Realisaties gevelrenovatie

kaleien van gevels Bodima

Realisaties kaleien van gevels

kelder renovatie

Realisaties kelderdichting

reiniging van binnenmuren van kerk

Realisaties muren reinigen met afpelbare reinigingspasta

schilderen van villagevels

Realisaties schilderen van gevels

Realisaties torbo-reiniging van gevels

BEL ONS