Opstijgend vocht Turnhout

Ondervindt u problemen met opstijgend vocht in uw woning in Turnhout? Aannemer in vochtbestrijding Bodima uit Zandhoven staat voor degelijkheid en betrouwbaarheid met meer dan 60 jaar ervaring.

Offerte aanvragen?

Opstijgend vocht in uw woning laat u best door een vakman uitvoeren.

Opstijgend vocht in uw woning laat u best door een specialist uitvoeren. Er kunnen zich tal van oorzaken voordoen. Onze waterbehandelingsdiensten zullen uw gebouw en inboedel beschermen. Wij bieden een breed gamma aan methoden om optrekkend vocht, condensatie en lekkages te bestrijden.

We beperken het risico van schade aan uw eigendom door de uitvoering van een vochtbestendigheidsonderzoek en stellen u de beste methode voor.

vocht

Vochtbestrijding

Vochtbestrijding op verschillende fronten

Overstroming, grondwater of condensatie zijn enkele oorzaken die een vochtprobleem in uw woning kunnen veroorzaken. Voor elk type vochtprobleem biedt Bodima een vakkundig en gekwalificeerde service met betrekking tot de reparatie en behandeling van opstijgend vocht in een huis, appartement of commercieel gebouw in Turnhout.

Laat het probleem tijdig aanpakken, maak komaf met muffe geuren, vochtplekken en schimmels. Bodima, specialist vochtbestrijding in de behandeling van opstijgend vocht, muren injecteren, ventilatie en kelderdichting in Turnhout. Ons team van specialisten legt de oorzaak van uw vochtproblemen meteen bloot en stelt de meest geschikte behandeling voorop.

Waarom Bodima uw geschikte partner is

Bodima, uw partner in vochtbestrijding

In alle gevallen moet een op maat gemaakt onderzoek worden uitgevoerd om precies vast te stellen met wat voor soort probleem u te maken hebt. Vervolgens stellen wij een rapport met technische informatie voor u op, evenals een offerte voor onze diensten.

Voor elk probleem een andere aanpak. Ontdek het hier:

Wij bieden een vlotte en kosteneffectieve oplossing voor uw problemen. Neem contact met ons op en we zorgen spoedig voor een offerte.

Ontdek onze realisaties

gerenoveerde balkons realisatie

Realisaties balkonrenovaties

betonherstellingen Bodima

Realisaties betonherstellingen

Realisaties chemisch reinigen van gevels

klassiek gebouw gevelreiniging door Bodima

Realisaties gevelreinigingen

gevelrenovatie hoge gebouwen

Realisaties gevelrenovatie

kaleien van gevels Bodima

Realisaties kaleien van gevels

kelder renovatie

Realisaties kelderdichting

reiniging van binnenmuren van kerk

Realisaties muren reinigen met afpelbare reinigingspasta

schilderen van villagevels

Realisaties schilderen van gevels

Realisaties torbo-reiniging van gevels

BEL ONS